خشک کردن میوه -طیب لی

میوه‌ها از منابع مهم تغذیه‌ی انسان‌ هستند. بشر از بدو پیدایش از میوه‌ها تغذیه می‌کرده است. میوه‌ها یکی از اقلام عمده‌ی تولیدات کشاورزی ایران هستند و انواع متنوعی از آن‌ها در کشور ما تولید می‌شوند.

تولید انبوه و فراوان میوه در باغات، همواره با ضایعات فراوان آن‌ها همراه است. با رعایت نکات فنی ساده می‌توان این میوه‌ها را خشک و برای مدت طولانی نگهداری کرد. میوه‌جات خشک شده قابلیت صادرات را نیز دارند.

تولید میوه خشک یک کسب  کار پر سود و میان بازده است که شما به راحتی طی یک دوره ی شش ماهه به سرمایه اولیه خود دست یابید که برای شروع این کار نیز  به سرمایه چندانی نیاز ندارید و میتوانید با حداقل سرمایه حدودا از 20 میلیون تومان یک کسب و کار موفق و پر سود راه اندازی کنید که ریز اقلام مورد نیاز برای راه اندازی آن در مطالب قبل برای شما قرار داده شده است.

میوه ها را می توان به چند شکل میل کرد، هم تر و تازه و هم خشک و ترُد. هر کدام نیز طعم و مزه و لذت خود را خواهد داشت. گاهی نیز می توان برای استفاده از مواهب این نعمت زیبا و با ارزش، آن را به شکل آبمیوه میل کرد تا خواص درجه یک و بی نظیرش دقایقی بعد جذب بدن شود. با تمامی این تفاسیر، چندین سالی ست که استفاده از میوه های خشک و چیپسی به شدت رواج یافته و مردم میل بیشتری به آنها پیدا کرده اند. می توان این میوه های خشک را توسط دستگاه خشک کن میوه خانگی در منزل درست کرد.

خودکفا بودن یکی از لذت های همیشگی ست که هر انسانی را به وجد می آورد، حال این خودکفایی در زمینه تولید و پرورش محصولات مختلف باشد و یا تغییر و دگرگونی از شکلی به شکل دیگر و رفع نیاز، مانند همین خشک کردن میوه های گوناگون توسط دستگاه خشک کن میوه خانگی .

نگهداری خشکباز:

برای نگهداری خشکبار هرگز نباید از گونی‌های خالی کودهای شیمیایی استفاده شود.

خشکبار باید در مکانی سرد و تاریک نگهداری شود. بسته به نوع خشکبار، این محصولات بین 4 تا 12 ماه در شرایط مناسب قابل نگهداری هستند. در این خصوص دما و رطوبت انبار بسیار مهم است و هر چه دمای انبار کم‌تر باشد، زمان نگهداری محصول بیش‌تر می‌شود. مثلاً اگر دمای انبار 15 درجه باشد، محصول تا یک سال قابل نگهداری است. اما در دمای 25 درجه این زمان به حدود 6 ماه می‌رسد.

محصول درون انبار باید هر دو هفته مورد بررسی قرار گیرد تا از خشک بودن آن اطمینان حاصل شود. هرگاه محصول درون انبار نم‌زده و مرطوب شده باشد باید فوراً مصرف شود یا آن که دوباره خشک شود.

برای جلوگیری از حمله آفات انباری نظیر پروانه هندی و شپشه دندانه‌دار، باید هر چند مدت، انبارهای نگهداری خشکبار را ضدعفونی کرد. برای این کار از سموم تصعیدی که به شکل قرص درست شده‌اند استفاده می‌شود.

این قرص‌ها در لوله‌های آلومینیمی غیرقابل نفوذ در برابر هوا بسته‌بندی شده‌اند. تصعید گاز معمولاً 1 تا 2 ساعت پس از خروج قرص از داخل ظرف آغاز می‌شود و به طور متوسط 5- 5/4 روز طول می‌کشد. از این قرص‌ها پس از تجزیه و اتمام گاز، مقداری گرد هیدروکسید آلومینیم باقی می‌ماند که طبق اظهارنظر سازنده‌ها بی‌ضرر و بی‌خطر هستند.

خلاصه مطالب:

خشک کردن میوه‌ها یکی از مناسب‌ترین راه‌ها برای افزایش ماندگاری آن‌ها است. برای آن‌که طی خشک کردن میوه آسیب ظاهری و کیفی کمی به آن برسد و محصول مناسبی تولید شود، لازم است میوه‌های مورد نظر سالم و رسیده باشند و به درستی برداشت و جابه‌جا شوند.

قبل از خشک کردن باید میوه‌ها شسته و پوست‌گیری شوند. سپس به قطعات کوچک‌تری تقسیم شده و بخش‌های زائد مانند هسته‌ها جدا شوند.

برای جلوگیری از تیره شدن رنگ محصول لازم است قطعات میوه قبل از خشک شدن در تماس با مقادیر مناسبی از گاز گوگرد یا یکی از محلول‌های ویتامین ث، شربت و ویتامین ث، محلول‌های حاوی گوگرد و یا بخار قرار داده شوند.

خشک کردن باید در دما و زمان مناسبی انجام شود و از خشک شدن کم‌تر از حد لازم و یا بیش از حد جلوگیری شود. میوه‌های خشک شده در بسته‌بندی‌های مناسب قرار داده شده و در مکان خشک و خنک نگهداری شوند. انبار نگهداری محصول باید ضدعفونی شده باشد.

 

مزییت دستگاه های خشک کن ماشین سازی طیب لی:
جنس بدنه از ورقه های گالوانیزه و رنگ الکترواستاتیک کارخانه ای عایق حرارتی XPSبا دانسیته بالا
آموزش وپشتیبانی رایگان در زمینه کار با دستگاه،تهیه میوه تازه وفرآوری و فروش میوه خشک از صفرتاصد
دارای یک سال ضمانت بی قید و شرط
ده سال پشتیبانی وخدمات پس از فروش
همت⚒پشتکار ?درآمد ?
اخذ اطلاعات بیشتر ومشاوره رایگان با:
۰۹۱۲۲۳۳۴۵۱۳مهندس طیب لی

آموزش ها

چگونگی خشک کردن میوهخشک کردنخشککن سبزی خانگیخشککن میوهخشککن میوه خانگیسبزی خشککنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *